Басы » Технология » Асхана құралдары. Кешкі ас. Дастарханды кешкі асқа дайындау.

Асхана құралдары. Кешкі ас. Дастарханды кешкі асқа дайындау.

Байгожаева Р.А.

Асхана құралдары.  Кешкі ас. Дастарханды кешкі асқа дайындау.

Сабақтың мақсаты:

Білімділік: Оқушыларды  тамақ даярлай білуге және  тамақты  мәдени түрде жеуге үйрету.

Дамытушылық: Оқушыларды алған білімдерін практика жүзінде қолдана білуге дағдыландыру. Оқушылардың ой-өрісін дамыту, сөздік қорын,  тіл байлығын дамыту.  

Тәрбиелілік: Оқушыларды заманға сай әлеуметтік-тұрмысқа бағыттай отырып, оны еңбекқорлыққа баулу.

Түзету: Оқушылардың танымдық белсенділігін дамыту

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *