«Бөкей ордасы колледжі»МКҚК
3 “Б”аспазшы тобы
Ө\о шебері Хамидуллина.Н.К
Жұмыртқадан, ірімшіктен әзірленген ыстық тағам (Презентация)
Сабақтың мақсаты:
Студенттерге ыстық цехтағы жұмыс орнын ұйымдастыруда біліктілігін қалыптастыру. Вареники әзірлеу технологиялық операциялары реттілігін көрсетіп үйрету.
Білімділік және технологиялық ой – өріс қалыптастыруға икемдеу: нормативті – технологиялық құжатпен жұмыс жасай білуге, дәмдік сапасын анықтауда, тағамды әсемдеуде, ұсыну ережесін сақтауда және сақтау мерзімін білуде ой— өрісін дамыту.
Студенттерді өздігінен жұмыс жасай білуін қалыптастыруға ықпал ету, ынтымақтастықта жұмыс жасай білуге азық – түлікті, электр энергиясын үнемдеп жұмсауға, жабдықты таза ұқыпты ұстауға, техника қауіпсіздігі ережелерін сақтауға, үстелде тамақтану кезінде өзін дұрыс ұстай білу мәдениетіне тәрбиелеу.