Басы » Технология » Жұмыртқадан, ірімшіктен әзірленген ыстық тағам (Презентация)

Жұмыртқадан, ірімшіктен әзірленген ыстық тағам (Презентация)

«Бөкей ордасы колледжі»МКҚК
3 “Б”аспазшы тобы
Ө\о шебері Хамидуллина.Н.К

Жұмыртқадан, ірімшіктен әзірленген ыстық тағам (Презентация)

Сабақтың мақсаты:

Студенттерге  ыстық цехтағы жұмыс орнын ұйымдастыруда біліктілігін қалыптастыру.  Вареники әзірлеу технологиялық операциялары реттілігін көрсетіп үйрету.

Білімділік  және технологиялық  ой – өріс  қалыптастыруға  икемдеунормативтітехнологиялық  құжатпен  жұмыс жасай білугедәмдік сапасын  анықтаудатағамды  әсемдеудеұсыну ережесін  сақтауда және  сақтау мерзімін білуде  ойөрісін дамыту.

Студенттерді  өздігінен  жұмыс  жасай білуін қалыптастыруға  ықпал етуынтымақтастықта  жұмыс жасай білуге азық түлікті,  электр энергиясын үнемдеп жұмсауға, жабдықты таза  ұқыпты  ұстауға, техника қауіпсіздігі ережелерін сақтауға, үстелде тамақтану кезінде  өзін  дұрыс  ұстай  білу  мәдениетіне тәрбиелеу.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *